Opstaldning / undervisning / ridning af heste / trailerlæsning

Team Ooms Ridecenter

 

Lidt om Gitte Sejling Ooms

Jeg hedder Gitte Sejling Ooms og er fra 1980 – er gift med Kenneth. I 2010 kom vores søn, Tino, til verden og i maj 2018 kom vores datter Tasja.

Min store interesse har altid været heste og blev færdiguddannet eksamineret træner i Juli 2002. Som rytter interesserer jeg mig mest for dressur, og er selv aktiv stævnerytter. Jeg modtager jævnligt undervisning, da jeg mener det er vigtigt for at dygtiggøre mig og få nye input, både som rytter og underviser.

Jeg driver selv Team Ooms Ridecenter og her passer jeg stalden, underviser privatryttere til og med M-niveau, tilbyder trailerlæsning og tager heste i ridning. 

 

Inden jeg blev selvstændig…

Fra juli 1997 til december 1998 arbejdede jeg hos Hasse Hoffmann for at dygtiggøre mig, med henblik på at gå i lære som træner. Fra januar 1999 til juli 2002 var jeg ansat som elev i Hadsund Egnens Rideklub. Som læremester havde jeg Nikolai Kowalski og Lars Ringkær.

Efter endt læretid arbejdede jeg kort hos spring-rytteren, Hans Ley, og derefter kortvarigt, som underviser i Sundved Rideklub.

Fra januar 2003 til december 2004, var jeg ansat som daglig leder i Tønder Rideklub af 1986.

D. 1. januar 2005 blev jeg ansat som daglig leder i Faaborg Rideklub af 1990, og flyttede i den forbindelse fra Jylland til Fyn. Jeg var ansat i Faaborg Rideklub indtil april 2009 - og startede så op som freelance underviser og underviser af både privatryttere og holdryttere på Ærø.

I 2016 stoppede jeg med at undervise på Ærø.

Team Ooms Ridecenter 

I 2013 startede jeg en lille rideskole op, og havde stor opbakning fra lokalsamfundet. Men da vores datter meldte sin ankomst, måtte jeg erkende at de sene arbejdstider og familieliv ikke kunne hænge sammen, og lukkede derfor rideskolen i 2018.

Team Ooms Ridecenter er nu uden rideskole, men ikke uden heste og aktivitet.

 

Gitte Sejling Ooms, Pejrupvej 48, Pejrup, 5600 Faaborg, tlf. 2217 2674
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk