Opstaldning / undervisning / ridning af heste / trailerlæsning

Team Ooms Ridecenter

Nyheder / aktiviteter

Kom i gang med stævner

og få stævnehjælp ved stævnet i Millinge d. 4 – 5 maj

 

Kursus d. 27 og 28 april 2019 v/ Gitte Sejling Ooms

Lørdag d. 27 rides der enetime, med fokus på øvelser

Søndag d. 28 vil der være programtræning. Træningen afsluttes med at der rides et valgfrit program, hvor der vil blive givet konstruktiv kritik. Der vil ved diverse øvelser blive givet en kommentar (ingen point).

Og så er det bare at øve sig og finpudse til d. 4 og 5 maj, hvor der er stævne i Millinge. Her vil Gitte (sikkert med Tasja på armen) tage med og hjælpe de ryttere der melder til der.

Prisen er kr. 500,- og tilmelding kan ske til Gitte tlf. 2217 2674

 

Så blev der uddelt pokaler og gaver...

 

2018 har været budt på tre træningsstævner og året rytter i spring og dressur blev kåret. I dressur blev det MarieVejlgaard på Spirit og i spring Ellie på Shanti - stort tillykke til jer begge og også tillykke til de øvrige ryttere.

Træningsstævner i 2019 bliver der ikke. Gitte vil i stedet for afholde nogle kurser, så der er vil stadigvæk være mulighed for at få trænet og få respons på sine anstengelser. 

Og stort og hjerteligt tak til

- Dh reklame broderi
- Gårdbutikken Dyrenes verden
- Land og fritid i Ulbølle
- Tonny Ploug
- Team Ooms Ridecenter

som har sponseret flotte og lækre gaver. Og tak for billederne, som er taget af Tonny Ploug.

 

Rideskolen lukker........

- men opstaldning og privatundervisning fortsætter.

D. 28. februar er sidste dag der er holdundervisning hos Team Ooms Ridecenter.

Baggrunden for lukningen er at Kenneth og jeg venter en lille pige i juni 2018, og jeg har derfor valgt at priorterer familielivet, som ikke helt harmonere med lange arbejdsdage, som ofte slutter sent.

Det har ikke været en let beslutning, for rideskolen er velfungerende og mange børn og unge kommer uge efter uge, for at være sammen med hinanden og hestene. 

Der vil stadigvæk være heste hos os, for man kan stadigvæk få opstaldet sin hest eller pony. Privatundervisning/enetimer fortsætter også, så jeg slipper ikke helt min store passion, som er heste og undervisning - men med mere tid til vores søn og den lille ny som er på vej...

Tak for alle de gode år og for den store opbakning.

Med venlig hilsen

Gitte

 

Juleoptog 

Med hestevognen fuld af voksne og børn iført nissehuer, efterfulgt at rødklædte ryttere og heste, drog Team Ooms Ridecenter på deres årlige juleoptog. 

Turen gik fra Pejrup til Vester Åby, hvor der bliver gjort holdt ved Dag´li Brugsen, som var så venlige at byde på en forfriskning - og det er nu hyggeligt at stå der og blive lidt forkælet.

På turen rundt i Vester Åby er der også tradition for, at gøre holdt ved Plejecenter Lysbjergparken, som havde hejst flaget. Og i år sang alle i optoget en julesang og det fik smilet frem på alles læber.

Vel hjemme igen skulle årets rytter i spring, som blev Camilla Nicolajsen, og i dressur blev det Marie Vejlgaard Hansen, have deres ærespræmier og vandrepokal. Stort tillykke til dem begge, men også tillykke til Caroline Løfqvist og Signe Dinesen Jensen.

Dagen endte med varme drikke og godteposer, samt en masse hyggesnak.

Stor tak til alle som deltog, til de som hjalp til med forskellige gøremål og stor tak til Dag´li Brugsen i Vester Åby.

Billeder er venligst lånt af 24-7 Sydfyn.dk hvor der kan ses flere billeder.

Staldmøde

 

Søndag formiddag d. 24. september blev der afholdt staldemøde hos Team Ooms Ridecenter. 

Klik på linket og læs om de ting der blev talt om. Har du behov for at få noget uddybet, er du altid velkommen til at tale med Gitte.

 

 

Nu skal der danses...!

 

En rytter spurgte om der ikke var en som havde en radio, da hun manglede musik når hun red. Hanne Jensen var hurtig og afleverede en ældre model som virker efter hensigten, så nu kan alle ride til musik og vi glæder os til at se nogle flotte kür programmer..

 

 

 

 

Nye bokse hos Team Ooms

 

Der er stor efterspørgelse på opstaldning hos Team Ooms Ridecenter, så Kenneths værksted er blevet lidt mindre, da der er lavet tre ekstra bokse.

Så nu er der heste, hvor der før stod træpiller og traktor... men en rigtig hyggelig lille stald er det blevet. 

 

 

 

 

Elevstævne d. 3. september

Så har der endnu engang været afholdt elevstævne, og endnu engang i dejligt solskinsvejr.

Der var livlig aktivitet fra morgenstunden, og der blev sprunget i hallen og redet dressur på den udendørs bane. 

Der var flere helt nye ryttere med, og det var en fornøjelse at se dem ride deres første stævne. Vi glæder os til at følge dem fremover - for det er nu sjovt at se dem udvikle deres færdigheder på hest fra stævne til stævne.

Tusind tak til alle hjælpere, uden jer ville det være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Og en kæmpe stor tak til alle sponsorer for de fine gaver.

  • Land og Fritid i Ulbølle
  • Gårdbutikken Dyrenes Verden
  • Vester Skerninge Apotek
  • Equitec
  • Brugsen i Vester Skerninge
  • Loppeladen Faaborg

 

 

Ridelejr.......

Første uges ridelejr er i fuld gang og selvom det er lidt blæsende og regn indimellem drypper fra himlen, er det både sjovt og hyggeligt at være sammen med andre hestepiger og heste dagen lang.

Gitte har i år været i det ekstra kreative hjørne, så der sker en masse spændende i løbet af ugen. Der kommer en update om ridelejr 2017 når næste uges (uge 27) ridelejr er slut.

 

 

Elevstævne i solskin

- og en ny kat flyttede ind selvom Gitte ikke var så vild med det, indtil hun fandt ud af at den ikke krævede så meget pasning....

D. 25 maj havde Team Ooms Ridecenter inviteret til internt elevstævne, og det var en god dag at vælge. Solen skinnede fra en skyfri himmel, der var mange tilskuere og rigtig mange starter, så hele stedet summede af liv.

Der blev redet på forskellige niveauer, uddelt rosetter og fine sponsorgaver. Og det er meget fine gaver der gives til vores ryttere, så stor, stor tak til:

Land og Fritid i Ulbølle

Gårdbutikken Dyrenes Verden

Dag´li Brugsen i Vester Åby

Højlund Mølle, Rytter Shoppen

Dag´li Brugsen i Ulbølle

Murermester Palle Jensen

Billeder er venligst udlånt af Anja Christensen og Tonny Ploug. Tonny har endvidere lavet den nye kat der er flyttet ind hos Team Ooms Ridecenter.

 

 

Så kom foråret...

Det har været koldt, vådt og temmelig blæsende, men nu kommer solen og heste og mennesker kan nu nyde det dejlige vejr.

På lørdag er det d. 1 april og dagen for årets første elevstævne og vi glæder os til at hilse på både ryttere og tilskuere. Og så ser vi frem til endnu et godt år med aktiviteter, glade børn og ikke mindst en masse ridning og hygge med heste og hinanden.

 

Gitte Sejling Ooms, Pejrupvej 48, Pejrup, 5600 Faaborg, tlf. 2217 2674
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk