Opstaldning / undervisning / ridning af heste / trailerlæsning

Team Ooms Ridecenter

Jeg hjælper gerne med at få læsset din hest eller lære dig at læsse den selv.

Jeg har arbejdet med heste, næsten hele mit liv, og har ofte oplevet hvor svært det kan være at få læsset en hest i en trailer.

Metoden der virker for mig og for de mange heste jeg har haft i hænderne, er en kombination af kurser og egne erfaringer.

Nogle heste er stædige og andre er bange i forhold til at gå op i en tralier, men jeg gør stort set det samme med alle heste. Den metode jeg bruger er simpel og er blandt andet en kombination af mit kropssporg, konsekvens og ros.

Jeg kommer ikke og lægger en rebgrime på, men bruger enten grime eller trense. Jeg lokker den ikke med gulerødder eller bruger andre af de metoder man ofte tyer til, når det ikke virker.

Når jeg arbejder med en hest der ikke vil i trailer, viser jeg tydeligt hvad det er jeg ønsker den skal. Jeg ændre ikke taktik undervejs hvis hesten ”stritter” imod, for det forvirre den og gør den usikker på hvad den egentlig skal.

Ved at være vedholden og rolig samt tydelig i mine signaler, bliver hesten tryg i forhold til det jeg beder den om. Og den vil opleve at det godt kan være trygt og rart at være i traileren, selvom det måske har været kaotisk at komme op i den.  

Som så meget andet kræver det træning at læsse en hest. Jeg vil rådgive dig i dit videre arbejde med din hest, så I ender med at det er en behagelig opgave at komme i traileren.

Nogle har måske behov for at få hjælp til at læsse en hest, f.eks i forbindelse med kørsel til dyrlæge eller andet. I de tilfælde kommer jeg gerne og læsser din hest.

Se video længere nede på denne side.

Pris:

Jeg kører fra Fyn, med udgangspunkt i Pejrupvej 48, 5600 Faaborg: Min tid starter når jeg kører hjemmefra og slutter når jeg er færdig hos dig.

Jeg bruger en times tid hos dig, nogle gange tager det en time andre gange halvanden time, det er svært at sige eksakt.

Prisen er kr. 500,- pr. time og kr. 3,52 pr. km.

For eksempel:

Jeg skal til Søndersø. Der er 60 km fra Pejrup til Søndsersø, det tager en time at køre turen, og så er jeg en time på stedet:

1 times kørsel                              kr. 500,-

60 km a´ kr. 3,52                         kr. 211,20

1 time med trailerlæsning        kr. 500,-

Prisen bliver i dette eksempel kr. 1.211,20

 

 

Power Girl går op i traileren og står pænt og roligt, indtil Gitte går op og viser at hun igen skal ud.

Målet er at Power Girl går op i traileren og at Gitte ikke skal op og hente hende, men blot trække hende let i halen så hun selv går ud.

Gitte Sejling Ooms, Pejrupvej 48, Pejrup, 5600 Faaborg, tlf. 2217 2674
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk