Opstaldning / undervisning / ridning af heste / trailerlæsning

Team Ooms Ridecenter

 

 

 

Team Ooms ryttere ønsker en glædelig jul...

- og det blev gjort d. 14 december 2014, hvor der blev redet fra Pejrup til Vester Aaby. Heste, ponyer, ryttere og hjælpere blev taget godt imod af alle de søde mennesker de mødte på deres vej. Der blev serveret varm kakao, kage og gulerødder ved Dag´li Brugsen - det trængte vi til, så tusind tak for det. 

Det var en rigtig hyggelig tur på et par timer, og vi kan vist godt love at det ikke er sidste gang vi gør det.

 

Elevstævne d. 20. september 2014

Dygtige ryttere og stolte forældre, bedsteforældre og andet godtfolk fyldte Team Ooms Ridecenter på denne flotte sensommer formiddag. 

Der blev redet flotte programmer og holdridning, hvor det var med at holde tungen lige i munden og styre rundt efter Gittes anvisninger.

Præmieoverrækkelse foregik imellem klasserne - de vindende ryttere var synlig glade og måske lidt generte, da deres navn blev råbt op og alle klappede. Og så var der oven i købet nogle meget flotte sponsorpræmier fra Murermester Palle Jensen, BJK jagt -og Rideudstyr, Konnerup og Co og fra Sydbank.

Det var en hyggelig formiddag, sammen med mange glade og spændte børn - I kan godt tillade jer at være stolte, for I var dygtige. 

Tak til de som hjalp til før og under stævnet, og stor tak til alle tilskuer - det er lidt sjovere når vi er mange til at bakke rytterne op.

Undervisning, nu også om onsdagen.

Fra september 2014 vil det være muligt at modtage undervisning om onsdagen.

Der har været efterspørgsel i forhold til springundervisning, men der er også plads til voksenhold og børnehold, både begynder og øvet.

Er du interesseret i at ride onsdag, skal du blot kontakte Gitte, så kan I få en snak om det.

Gitte sammensætter hold og planlægger tider mm. når hun har et overblik over, hvor mange ryttere der er og hvad de ønsker at modtage undervisning i.

 

Arbejdsweekend...

               - blev afholdt i weekenden d. 28 og 29 juni 2014. Der blev lavet en masse af en masse søde mennesker, som var mødt op for at give en hånd med. Så nu er der lavet folde, beskåret træer langs hegn og fjernet frygtelig meget brombærkrat. Og så blev stalden tømt, så den kan blive vasket ned og kalket. 

Tak til alle som brugte deres weekend på at hjælpe - det sætter vi stor pris på. Og selvom vi arbejdede så sveden drev af os, var det nu også meget hyggeligt...

 

Team Ooms rytter med i toppen ved

Fynsmesterskaberne i dressur

 

Trine Lund Petersen red sig til en meget flot fjerde plads, ved dette års Fynsmesterskab i Dressur for ponyer, som blev afholdt d. 14 og 15 juni. Fynsmesterskabet var kun Trines fjerde distriksstævne, så stævneerfaring har hun endnu ikke fået meget af - så at ride sig til så flot et resultat er beundringsværdigt og viser hvad vilje, hårdt arbejde og ihærdighed kan udmønte sig i.

Trines samlede resultat lå kun 0,332% fra den tredje placerede, så det må siges at være tæt løb. 

Stort tillykke til Trine med det flotte resultat og ikke mindst tillykke til Gitte Sejling Ooms, som har været Trines underviser de sidste mange år. 

 

 

 

 

 

Elevstævne d. 24. maj 2014

Lørdag morgen og solen skinner - perfekt dag for Team Ooms Ridecenteres først elevstævne.

Der er hektisk aktivitet i stalden, og der kommer flere og flere ryttere i selskab med forældre, bedsteforældre og søskende, og man kan tydelig se at alle er spændte og måske også lidt nervøse. 

Dommer Louise Dall og skriver bliver placeret i dommerbilen, og så begynder det hele.

Først red de lidt mere stævnevante ryttere, som gjorde det rigtigt godt. Så fulgte to hold, som blev dirigeret rundt af Gitte, og efter dem kom turen til de ryttere, som red et program - fælles for dem alle var, at man tydeligt kunne se at opstilling er noget der bliver lagt vægt på i undervisningen, og så var det utroligt som de kunne koncentrere sig om opgaven...... Til sidst red tre modige voksne ryttere - de var nogle seje kvinder, som både dommer og skriver var lidt imponeret over.

Mens dommer og skriver sidder der med et lille smil på læben, både over synet af glade ryttere, men også over de meget stolte forældre på sidelinien, er de også enige om at hestematerialet er godt hos Team Ooms - for alle heste og ponyer opførte sig rigtig pænt og er slet ikke så skidt gående.......

Pludselig var det hele slut - tiden var fløjet afsted.... Det var en rigtig hyggelig lørdag formiddag, og hvor var det rart at så mange var mødt op. Nogle for at ride, men også mange for at stå på sidelinien og heppe på dine, mine og vores børn.

Og stor tak til alle hjælpere, kagebagere og sponsorer, Muremester Palle Jensen, BJK Jagt og Rideudstyr, Konnerup og Co. og Dag´li Brugsen i Vester Åby.

Og sidst men ikke mindst, kan alle ryttere godt tillade sig at være rigtig stolte, for I gjorde det så fint og flot. Og så var I rigtig gode til at lytte efter hjælperne på banen, rigtig gode til at bakke hinanden op og så var I bare så glade, at det var en fornøjelse at se på.....

 

Nu er hjemmeside ét år gammel.....

D. 22 maj 2013 fik Team Ooms Ridecenter sin hjemmeside, og det var lidt spændende hvor mange som ville kigge forbi. Nu er der gået et år, og der har være mange inde og kigge - helt præcis 44.208 klik har der været på de forskellige sider. Så det er gået over al forventning, og vi håber I fortsat vil kigge forbi.....

 

 

Klubtøj med logo....

Så er der igen mulighed for at bestille tøj med Team Ooms Ridecenters logo.

Klik på linket i højre side, her kan du kan se mere om priser, størrelser mm.

Ønsker du at bestille, kontakter du blot Gitte.. 

 

 

 

Første Landsstævne...

Maja Glintborg Vejen og Strandagers Makenzy tog den lange vej til Sjælland i Påsken. Solrød Rideklub var stedet hvor ekvipagen startede deres første B-stævne, og de gjorde det rigtig godt. De kom hjem med nogle flotte resultater og mon ikke at det også har været en stor oplevelse at deltage i så stort et stævne....

Men det er ikke kun Maja og Makenzy som rider til flotte resultater - se resultaterne for Gittes ryttere her.

 

 

Der er forår i luften....

                    - og vores heste nyder det gode vejr. Nogle ligger og slikker sol, andre begraver mulen i halm, og så er der Kling og Klang (Felix og Sylvester), som stillede op til den helt store fotosession... 

Vi håber vejret fortsætter med at vise sig fra denne side, for det er rart med sol og varme. 

 

Flot resultat til to dygtige ryttere...

Maja Glintborg Vejen og Strandagers Makenzy kvalificerede sig d. 9/2 2014, til deltagelse i B-stævner (landsstævner) med flotte 67,895% i LA6.

Gitte Sejling Ooms har undervist Maja, lige fra Maja begyndte at ride holdundervisning på elevhest i Faaborg Rideklub, til nu hvor hun modtager enetimer på sin egen pony. Og Maja er ikke kommet sovende til der hvor hun er nu - hun er en ambitiøs pige, som tager sin træning meget seriøs og hopper bestemt ikke over hvor gæret er lavest, hvilket også afspejles i de flotte procenter ekvipagen rider til. Og både Maja og Makenzy har skulle lære alt undervejs, så der ligger mange års hårdt arbejde bag, men det har været det hele værd..

Trine Lund Petersen og Butterfly var afsted til deres første C-stævne d. 9/2 2014 og rejste hjem til Ærø med en flot første placering i en LA2 og en lige så flot anden placering i LA4. Også Trine har modtaget ugentlig undervisning af Gitte, lige siden Gitte startede med at undervise på Ærø. Trine fik ny pony for et års tid siden, og det må siges at være et godt makkerpar, for både pony og rytter gør det rigtig godt.

Stort tillykke, og vi der kender jer er stolte over jer begge... 

 

Hurtig information via facebook....

Gitte har lavet en gruppe på facebook, hvor de som benytter Team Ooms Ridecenter kan blive medlem. Her vil Gitte informere om diverse ting og sager, så ryttere, forældre og andre som kommer på stedet, får informationerne hurtigt. Så hvis du ikke allerede er medlem af gruppen, kan du ansøge om det - gruppen hedder Team Ooms Ridecenter.

 

2013 sluttede og 2014 begyndte..

Året 2013 sluttede med at alle elevhestene blev pudset og poleret, af flere af de ryttere som kommer hver uge og rider. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag, som sluttede med at der blev taget "julebilleder" af ynglingshesten og elev.

Nu er vi så i gang med 2014, og trods at det regner og rusker og alt er vådt og fuld af mudder, så kommer eleverne troligt hver uge og rider.

Ridecentret har været i gang i et halvt års tid, og det er gået over al forventning. Der er godt fyldt op på holdene og stalden er fuld af heste og ponyer. Det har været både glædeligt og overvældene at så mange har fundet vej til det lille ridecenter i Pejrup, så tak til alle for den store opbakning.

Også de mange ryttere som får enetimer på deres egne heste, er der godt gang i, og forhåbentlig er flere af dem at se ved Fynsmesterskaberne i både spring og dressur. Så 2014 tegner til at blive et spændende og interessant år.

Gitte Sejling Ooms, Pejrupvej 48, Pejrup, 5600 Faaborg, tlf. 2217 2674
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk