Opstaldning / undervisning / ridning af heste / trailerlæsning

Team Ooms Ridecenter

Team Ooms galleri

 

 

 

 

Billeder....

som indimellem bare skal vises - for her er nu hyggeligt og rart...

 

 

Elevstævner

Rideskolen lukkede i 2018, da en lille ny datter kom til verden, så familieliv og skæve arbejdstider ikke kunne hænge sammen mere.

Siden rideskolen startede op i august 2013 har der været afholdt elevstævner.

Elevstævnerne afholdes som regel en lørdag formiddag og de mange ryttere får her mulighed for at vise deres kunnen frem for et puplikum, og det kan godt være grænseoverskridende. Vi er dog rigtig gode til at bakke hinandens børn op og alle får en klapsalve med, og så er det hele lidt nemmere.

Ryttere har taget forældre, søskende, bedsteforækdre og andet godtfolk med, og der er fyldt med smil og latter, spændte ryttere og stolte forældre og en rigtig god stemning.

 

 

 

Ridelejr 2015

I 2015 blev der afholdt to ridelejre. Der blev redet dressur, spring og hestefodbold, plus ponygames til hest og uden hest. En hel dag var sat af til en turridning hvor der var pitstop hos Maja, som bor ved Korinth. Her fik både heste og ryttere en spise og drikkepause, inden turen gik hjemad igen. 

Forældre var søde til at bage kager og lave mad, og der var plads til vandkamp og en tur til stranden, og en masse sjov og ballade.

Udover de to ridelejre blev der også afholdt en dagsridelejr. Denne lejr var mere henvendt til yngre og nye ryttere, og her blev der også redet men også gjort meget ud af omgangen med heste.

Tak til alle deltagere for nogle hyggelige dage og stor tak til hjælpere og ikke mindst forældre, som alle var så søde at hjælpe - I gjorde det hele lidt nemmere.

Ridelejr 2014

Ridelejren er vel overstået, og det var en god uge... Det viste sig at være nogle seje tøser, der var ankommet til Team Ooms Ridecenter - de stod ikke tilbage for at prøve noget af alt det Gitte havde planlagt.

De red dressur, sprang, red ponygames og fik prøvet voltigering, og specielt her var det en overvindelse at skulle op på en, meget tålmodig og sød, Grimald.

Pigerne havde i løbet af ugen øvet et kvadrille-program, hvor de selv havde valgt musikken og som de viste for alle som kom for at hente dem. Og det var vist nogle trætte, men meget glade og tilfredse piger, de fik med sig hjem.

Tak for i år - det var rigtig hyggeligt at have jer på besøg i vores have.

Video af kvadrille, hold 1            

 Video af kvadrille, hold 2

Trænings-ridelejr 2013

Syv piger deltog i årets ridelejr. Det var en god blanding af piger med meget, og knapt så meget stævneerfaring og et par stykker kom på nye heste. Dagene forløb med: 

- Enetimer? i dressur og programtræning. Træning af rytterens opstilling og hjælpere. I den forbindelse blev der taget billeder og disse blev derefter kigget igennem, hvilket var lærerigt for alle.

- Så var der springbanetræning, tur-ridning og en tur i Nørrelunds Rideudstyr. Informationer om regler vedrørende stævner - hvordan foregår det hele. Og klargøring af hest og udstyr til stævne.

- Dagene sluttede med deltagelse i Svanninge-Millinge Rideklubs D-stævne, hvor Gitte hjalp med opvarmningen.

Dagene gik hurtigt og var en god blanding af træning og hyggestunder. Og så sluttede de af med at yde deres bedste til D-stævnet i Svanninge-Millinge Rideklub. Ikke nok med at de opførte sig eksemplarisk og var søde til at bakke hinanden op, så fik de også 10 første placeringer, 4 anden placeringer, 1 fjerde placering og 3 rosetter for fejlfrie B0 runder i spring. Det må siges at være mere end tilfredsstillende og noget at være stolte over, så et stort tillykke til jer alle. 

Gitte Sejling Ooms, Pejrupvej 48, Pejrup, 5600 Faaborg, tlf. 2217 2674
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk