Opstaldning / undervisning / ridning af heste / trailerlæsning

Team Ooms Ridecenter

Faciliteter

Hos Team Ooms Ridecenter er faciliteterne i top.

Her er 20x40 meter ridehal med spejl langs den ene kortside og en ualmindelig lækker fiberbund. I det ene hjørne er der indrettet siddepladser, der er varme tæpper som man kan tage om sig i de kolde måneder og så er der mulighed for at købe varme drikke, samt sodavand. 

Udendørs er der en 20x60 meter ridebanen med en helt fantastisk udsigt og en rotunde på ca. 20x20 meter.

Parkeringspladsen er stor, så der er god med plads til både biler og trailere. 

Stalden er lys og venlig, og selvom stalden ikke er stor er der masser af plads til at stå med sin hest. Fra stalden er der en grusbelagt sti ud til foldene.

Har du hest stående hjemme. Mangler du et sted at træne din hest er du hjertelig velkomme hos os. Der kræves ikke medlemsskab for at benytte ridehal og udendørs ridebane. Det koster 60,00 pr. gang eller 400,- pr.md. og banekortet følger hesten. Der er også mulighed for at forudbetale for 6 sammenhængede måneder kr. 2.000,- 

Obs: det er ikke muligt at modtage undervisning af andre end Gitte S. Ooms.

Leje af ridehal og baner: Står du og mangler et sted hvor du eller din forening kan afholde et arrangement, er det muligt at leje hos os. Det er også muligt at leje et par hestebokse i dagtimerne. 

En ridehal kan bruges til meget andet end ridning af heste - for eksempel træning af hunde, agility eller noget helt tredje. 

Så kontakt Gitte Sejling Ooms på tlf.nr. 22 17 26 74 for yderligere information og priser. 

Som bruger af Team Ooms faciliteter er man erstatningspligtig, hvis bruger eller brugers hest forvolder skade på bygninger og inventar.

Gitte Sejling Ooms, Pejrupvej 48, Pejrup, 5600 Faaborg, tlf. 2217 2674
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk